sjukt

Roligt, nervöst, förväntan, väntan, nya människor, skratt osv.

Shit vilken dag, den har verkligen resulterat att jag och Anna blivit så jävla apsnygga - och inte ett korvöre spenderades!
Oh Happy Day!
oxox

neuf - fast de i mitten egentligen ska sitta ihop

En helt vanlig lördag mitt i allt det röda.

Nio är klockan när jag börjar skriva det här och nio timmar har jag spenderat arbetandes denna dag.
Första sittningen började 12.00 och nästa 15.00 och efter det var det dags att duka om för kvällssupé, yeah right - that's what my work is about. Dagen började med lite smått möra fötter som letade dragläge upp till jobbet.
Far så rar hämtade mig när arbetet var finito och jag fick även övningsköra hem, önskar att jag vore lite bättre på körningen nu än vad jag är men det ger sig nog med tiden, vilken verkligen verkar krävas för min del.
Det börjar mörkna ute nu och knappt någon polare är hemma, jag som är så sugen på popcorn och en film. Men samtidigt förjävla trött. Fötterna värker och jag har någon konstig viberationskänsla i ena låret, som har funnits där till och från hela dagen.
Idag är det påskafton, vilket man knappt tänker på när man jobbar. Undra hur många som firar det egentligen?
Klockan tio imorgonbitti letar jag mig upp till hotellet igen, sista jobbardagen då. Tackade nej till jobb på måndag då jag tagit belutet att åka till Anna och fira hennes 18-årsdag - vilket ledde till att syrran ska upp och provjobba på hotellet då, helnice.
Ikväll ska jag sova tidigare än förgående kvällar, måste börja få tillbaka en rutin igen plus att jag hoppas på att antingen imorgon - eller i övermorgonkväll försöka plugga lite. Det närmar sig nu!
För tillfället har jag tryckt i mig en massa pasta med korvstoganoff och tror att Erik antingen kommer hit snart eller att jag sticker dit. Det blir nog en film trots allt.
Just nu vill jag bara att en viss person ska stå här utanför mitt hus och komma och knacka på, liksom överraska mig till tusen. 
Jag är ensam hemma, det är kväll, och lov.
oxox

med stort te

trött, trött, vare någon som nämnde ordet trött? Ahe, i vilket fall så är jag trött.

Idag har det jobbats, vilket det görs om några timmar igen.
Jag har förbannat ont i fötterna efter dagens pass.
Godnatt!
oxox

big stop

Hemma ifrån en dag på stan, men ska snart dit igen.

Redan innan jag tog bussen så visste jag vad jag skulle handla, och det skulle bara vara det också
- men så blev det inte, as usual. Bad shit.
Dock var det inte så dyra grejer, två par linnen och en jättesöt klänning för totalt 100:- men sen inhandlade jag äntligen en ring också (som jag faktiskt kollat på två gånger nu, innan jag väl införskaffade den) för 149:-. På stan träffade jag även systeryster och co. vilka jag även åt lunch tillsammans med. Spice n' Rice, supergott! Efter detta skiljdes vi åt och jag styrde snart stegen mot bussen hem, aningen småpissed på mig själv för att jag överhuvudtaget inte köpt det jag åkte dit för. Alla påskägg är ju så förbannat dyra i stan?!
Väl nere på resecentrum upptäcker jag till min förfäran att en utav mina kassar är borta, vafan inte igen är min första tanke. Nu tänker ni, vadå? Jo, när jag var och handlade med Ivan i måndags hände precis samma sak! Jag tappade bort en utav mina påsar, som jag som väl var hittade igen efter lite letande.
När det nu hände ytterligare en gång blev jag förbannad på mig själv, och jävligt rädd - vad hade det tagit åt mig? Såhär brukar jag aldrig göra annars?
Arg bytte jag buss, åkte upp till stan igen och även denna gången hade jag turen på min sida och jag hittade tillslut påsen. KÖPSTOP, REBECCA!
Så från och med nu köps inga mer kläder/smycken/skor på ett bra tag framöver, nu är jag seriös. På vägen hem köpte jag tillslut påskägg och godis och annat som saknades i kylen här hemma helt enkelt.
Så ni som går på stan med mig nu framöver, påminn mig om detta. Jag avskyr när pulsen går upp skyhögt pga. att man själv varit klantig och tappat bort något. Plus att jag har för mycket kläder som jag inte ens använder, som jag måste börja använda. Konsumtion är ett konstigt fenomen, jo verkligen, inget bra alls ibland.
Nog om det, nu är jag hemma i lyan igen, trodde min sambo skulle vara här när jag steg över tröskeln - men icke. Vi som bestämt att vi skulle ha en pluggkväll ikväll? Aja, ska kolla lite på det en snabbis nu innan jag tar bussen in till stan igen, för att träffa Agnes. Vi ska, lovet i ära gå på bio tillsammans ikväll - "Water For Elephants", awsome! Efter det blir det att placera sig här igen, då jag bestämt chattid med en viss person. Nice.
Morgondagen börjar tidigt, klockan sex imorgonbitti har vi tvättid, vilket verkligen (med stort v och utropstecken) behövs. Tvättkorgen bara väller över med tvätt, jag har inga rena par strumpor och min "klädstol" liknar Mount Everest vid detta laget... Senare under kommande dag åker jag till hemtrakterna för att jobba hela påskhelgen, great! Ett måste imorgon, som jag inte får glömma är ju också att införskaffa ett fritidskort (bara där ryker ju ytterligare 170:-, var fan tar pengarna vägen?). Dags att göra något vettigt, människor. Varför sitter jag här och häckar? 
Om inte annat, Glad Påsk på er - för det ska jag ha, på påskbord the whole weekend!
Ekolod, bukar och noder, mekaniska vågor, här kommer jag!
oxox




late

Söndag. Trötthet. Gladhet. Lov kommande.

Klockan rör sig strax mot tio i ett, helgen har varit bra. Jorå, det har den, absolut.
Fredagen spenderades med Lynn under promenad i 2 ½ timme, snacka om walk men det var skönt. Skönt både fysiskt men också mentalt, jag behövde nog låta kannan rinna över ett slag, liksom få det mesta ur mig.
Vid såna' tillfällen är hon ett prima exempel på vem man vill ha där, vi träffas inte för ofta (men vet ändå var vi har varann), umgås inte med samma personer och går på två helt olika skolor. Perfekt!
I lördags tog jag fram mopeden, den startade faktiskt på kicken, jag måste erkänna att jag är imponerad då batteriet är totalt urladdat och den stått still sedan i höstas. Väl framme tvättade jag av den, så nu är den ren och fin - tillräckligt för att kunna fotograferas, för det var ju varför jag egentligen tog fram den ifrån början. Det är dags att sälja min pärla, Kymco Fever ZX. Förhoppningsvis blir det en annons upplagd på blocket i veckan som kommer.
Efter detta for mestadels av familjen, inklusive mormor, morbrors tjej och lillkusinen upp till berget för en promenad bland blå- och vitsippor. Dags att öva framför ratten igen, vet inte vad jag tycker om helgens körning faktiskt då jag kännt mig fruktansvärt omotiverad. Jag känner mig överhuvudtaget lite "low" nu, men det beror nog på tiden i månaden, får jag hoppas i alla fall.
Väl hemkommen därifrån var det bara att slänga på sig jobbkläderna, fixar håret och sminka sig lite för nu var det dags för jobb - slutade inte förrens midnatt, var sista kvar bakom kulisserna i lördagsnatt. Det kändes lite ovant att jobba kväll men det fungerade alldeles utmärkt.
Idag gick jag upp vid halv elva, då mamma retsamt väckte mig i lördags vid tolv genom att dra upp rullgardinen och skratta lite åt mig, det vill jag helst slippa imorse.
Dagen har bestått av att jag hjälpt mamma med att vårstäda dammen hemma, då vi hittade både en levande padda och en liten ödla i dammen, vilket var ganska trevligt i jämförelse till de två eller tre paddliken som också plockades upp. Tillslut kunde vi hämta fiskarna i källaren och släppa i dem inför den varma delen av året igen, nu är det vår! Min arbetssamme pappa har grävt och grävt, nu är grunden till mammas växthus påbörjad. Det kommer nog bli fint när det är klart, men visst slits saker och ting ut när de används - skottkärran gick sönder, aj. Jag hjälpte även till lite med maten, då det serverades ungsbakad lax med potatis, broccoli och hollandaisesås. Mums! Som efterrätt firade jag och minstingen till det lit med glass och snart sattes även "Robin Hood" på, på det gamla hederliga viset, VHS. Visst fick man flashbacks när vi låg där och kollade, det var ett tag sen man själv ville se alla de där filmerna om man säger så. Tillslut somnade jag gott och vaknade till en stund innan bussen mot lyan skulle gå, mamma och skruttis tog följe med mig dit.
Nu sitter jag här, i lyan igen. Allt är gjort som skulle bli klart inför besiktningen imorgon, hoppas bara den går igenom nu. Besikningsmänniskorna skulle knacka på mellan åtta och tio imrognbitti, så det kanske är dags att låta John Blund ta övertag nu?
Om jag inte får andra planer så sticker jag nog på en trip til nästa närliggande stad imorgon också, för inhandlade av en ny bikini. Fråga mig inte varför, men jag bara måste ha en ny bikini, det är något jag har fått för mig.
Något annat jag måste är att försöka sticka och köpa skydd till boxningen också, fy på mig vad seg jag är med det. Det är träning på tisdag denna veckan tydligen, så den ska jag väl försöka gå på.
Periodhäftet i fysik ropar redan på mig, jag börjar få lite smått ångest över skiten. Trots att det ska vara klart vecka 20. Periodhäften kräver energi, koncentration och ork. Har även lovat en kompis att försöka hjälpa henne med hennes uppgift inför teaterna som vi i klassen ska spela upp för de mindre barnen om någon vecka.
Ja, bestämmer jag mig för det så lär jag ju inte behöva sitta restlös detta lovet inte.
En sak jag bestämt mig för nu är i alla fall att jag ska släcka att och gå och sova. Godnatt!
oxox

dagen är tors

Stack till skolan idag, trots att jag inte är fullt frisk.

Skönt att komma tillbaka, sjukdom gör min fruktansvärt rastlös (vilket ni som följer bloggen någorlunda säkert förstått vid det här laget).
Kompisar, religionspromenad, matte, drama och hantverk. Lampan är äntligen helt klar, så den lämnades in idag - får se hur betyget sätts på den, hehe.
Nehej, dagen spenderades till resten hos min kära vän Jim - mat och film, "The Weddingplanner". Gosh, klassiker och en überbra good-feeling-film verkligen, man blir så sugen på att ha någon där som verkligen tycker om en!
Imorgon väntar en seg naturdag, med två lektioner matte och kemi, men underlättande nog ska vi ju äntligen få se N3:ornas egna teater, spännande! Det ser jag fram emot, de brukar vara grymt duktiga!
Efter skolan sticker jag och Ivan till Sol & Ris och firar att jag är mer eller mindre kry och att det är lov nästa vecka med asiatisk mat, nomnom. Som jag längtat, ni anar inte!
Tillslut, för att komma till rätt destination för kvällen så får jag åka hem med min superrrrrrrrrrrrrrara Jim, hatar att inte ha ett busskort! Ska införskaffa ett sånt där fritidskort nu i helgen, eller kommande veckan tänkte jag.
Dags att läsa klart de sista sidorna i kemiboken om DNA och RNA och sedan låta min dejta ögonlockens insida några timmar sådär.
oxox

want 2 go back

Dag nummer två i sjukligheten.

Jag är fruktansvärt rastlös, människor. Det känns förjävligt.
Inatt fick jag dock sova gott med igentäppt näsa til tusen, men jag gick inte upp förrens halv tolv. Skönt.
Frukost framför min nya inköpta film av serien för "Damernas detektivbyrå", de bästa sjukfilmerna - no doubt about it!
Efter det förjde slitet i hallen och efter drygt 2 ½ timme var min tredjedel klar, nu ska jag bara ta hjälp av min ena sambo med de två ofärdiga våderna tapet i vardagsrummet sedan kan jag släppa det, för då är min del äntligen klar. Känns skönt, absolut.
Annars har dagen mest bestått av datorn, snorande, hostande och upp- och nergångar gällande febern. Vet inte hur jag ligger till temperaturmässigt nu faktiskt men frågan är om man inte ska försöka släpa sig till skolan imorgon trots allt? En muntlig redovisning i religion går av stapeln imorgon och är jag inte med på den, så landar även det vecka 17 för min del... Aja, har inte bestämt mig än.
Klockan slår strax nio, går något bra på tv:en, måntro? Eller ska jag ta tillfället i akt och piffa naglarna?
Den bästa lämnade msn för ett tag sedan, så nu är jag bored.
What should I do?
På andra tankar; kollade just igenom hela albumet med bilder ifrån Turkietresan med Rosalie, hur mycket vill man inte tillbaka liksom? Shit!
oxox

dags igen

Jag ligger hemma. I. Lägenheten. Sjuk. Suck.

Rödmosigt ansikte, rinnande näsa, tilltäppt hjärna och feber - jo, en ganska exakt beskrivning på hur jag både känner mig och ser ut!
Sömnen inatt var ju allt annat än god, ni vet säkerligen hur det är när man håller på att bli sjuk, man vrider och vänder sig all the time och inget sätt känns skönt att ligga på. Helt plötsligt är sängen för liten och lakanet känns fel, det är för varmt i rummet och allt är bara inte bra. 
Trots sömnbrist gick jag upp runt halv nio, min sambo rörde sig i köket så det kunde vara lite trevligt med sällskap innan hon skulle till skolan. Till en början pillade jag i mig lite frukost framför en film, efter det stack jag till huvudkontoret och skrev äntligen på de nya kontrakten. Efter det lade jag mig i sängen, asmatt efter promenaden till centrum och somnade lyckligtvis till i några timmar.
For direkt upp ur sängen när jag hörde en nyckel sättas i dörrlåset, nu kom sambon hem igen och vi började laga till lite mat, var för sig. Framför tv:en igen, men denna gången Top model, Project runaway och Hell's kitchen innan jag ringde körskolan och bestämde möte inför intensivkursen.
Matt som jag verkligen har varit dagen igenom gjorde det svårt att göra något vettigt överhuvudtaget, men efter ett tag så blev jag så rastlös verkligen. Vad kan man göra liksom?
Efter mycket om och men så startade jag upp datorn och tog mig an konsertrecensionen så nu är den äntligen klar, ytterligare något att bocka av på min lista. Tack Ivan som ville skumma igenom den, du är min lilla kritiker alltså. Haha.
Imorse ringde jobbet också, jag fick försäkrade tider inför kommande helg och påskhelgen, härligt när man blir uppringd och man själv inte behöver ringa dem stup i kvarten...
Nej, nu har jag bara skrivit tråkigt och nedstämt, nu vänder vi på kakan! Eftersom att jag inte uppdaterade igår så kan jag göra det nu:
Igår tog kommunen ifrån mig mitt busskort, så framöver lär det bli promenera eller cykla som gäller, vilket inte är helt fel så länge vädret är uppe. Så igår fick jag och min sambo gå hem efter skolan, vi slutade samtidigt så vi tog följe hela vägen hem, mysigt. Som ni vet så var ju vädret igår toppen, började undra om det var högsommar för en stund (jag menar, man är ju inte van vid värme och varma vindar direkt). Jag svettades något otroligt när vi steg över tröskeln här hemma, men nu i efterhand så vet jag ju att det inte bara berodde på vädret, utan på att jag höll på att bli sjuk också. Efter ett besök på huvudkontoret, utan att komma in för att de hade stängt så gick sambon och jag och handlade lite, bl.a en vattenmelon på ca sex kg som vi skar upp en bit av igår och åt, samtidigt som vi åt glass på balkongen. Kvällssolen värmde på lagom mycket där och vi tände en rökelsestav som vi lät dofta också, mm - sommarkänslor! Samtidigt som vi satt där började jag skriva på mitt tal om praktiken, vilket blev hel klart runt midnatt, inkl. utvärderingen av praktiken. Idag skulle talen hållas, så jag missade det nu när jag var hemma men fick reda på att det var några få själar som inte hunnit prata idag, så vi resterande får ta det efter lovet.
Jag var även lite depp över att missa hela två mattelektioner, det betyder ju bara "ett berg av uppgifter att komma ikapp", men till min lycka så var Lotta hemma och vabbade' idag så - inga nya uppgifter!
Imorgon väntar dock en naturdag med både fysik och kemi som jag missar, not good. Det är just detta som är lite segt med att vara naturare, att man "fasar" för att bli sjuk typ. Haha, (vill då tillägga att det inte bara är jag som är sån i våran klass, host!). 
Nehej, dags att försöka sig på sömn igen då, hoppas på lite mer av det inatt men känner att febern är hög som bara den nu, usch.
Imorgon hoppas jag på att kunna sysselsätta mig med att göra min tredjedel av hallen inför besiktningen av lyan, så kan man släppa det också.
Trots sjukdom har jag ändå lyckats åstadkomma lite idag, det känns gött!
Hoppas ni andra håller er friska, för den här skiten är inget att ha.
oxox





bk 2 school

Söndagskväll, klockan är efter halv elva och jag borde slagga, slagga.

En hel vecka med praktik har passerat, ja det är klart nu. Veckan man efterlängtade så otroligt mycket bara försvann, så nu är det bara på't igen. Skolan alltså.
Det har varit en okej vecka, bättre mot slutet av praktiken. Omdömet blev mycket postivit i alla fall, vilket känns mycket bra. Det är alltid speciellt att bara ha en vecka, man hinner ju knappt visa vad man går för innan man ska lämna stället. Hamburgare kanske inte är det första jag kommer välja för en tid framöver om jag måste slänga i mig något hastig och lustigt för det har (som ni säkert förstår) min föda denna vecka till större delen bestått av. Haha.
Jag vet inte hur länge jag luktade max-orginal-dressing om fingrarna, bara det säger ju en del.
Fredagen i övrigt blev ett stort jävla missförstånd, vilket min far får all skulden för. Jag missade erotikpartyt hos Agnes, vilket jag sett fram emot hela veckan men förhoppningsvis kommer det fler tillfällen? Hoppas ni som var där hade det trevligt i alla fall. I lördags umgicks jag större delen av dagen med Erik, drog dock ner till lokalen där konserten skulle äga rum för att inspektera lite och se hur det skulle bli. Kvällen spenderades hos Erik framför den senaste Harry Potter-filmen, vilken var helt okej (då jag inte är överförtjust i fantasy och därför inte läst böckerna). Kom inte därifrån förrens runt halv två.
På kvällskvisten samma dag tog far min fram grillen för första gången iår, sommarkänslor eller vad? Supergott, flintastek och klyftpotatis, mm.
Okej, tillbaka till det tidägande datumet, alltså dagens. En stor del av familjen for ut till Hillingstad, där jag fyndade lite möbler till nya place:et - nöjd som få. Dit ut körde jag naturligtvis och på hemvägen på impuls åkte vi uppför berget och vandrade ner till Stocklycke Hamn, det var helt coollugnt och vattnet låg som en spegel. Blåsipporna frodas där uppe nu och det var folk överallt och då menar jag överallt. Om jag är hemma nästa helg och vädret tillåter så ska vi upp igen bestämde vi och grilla lite, man är ju lite för slarvig med sina tillgångar faktiskt.
Efter detta körde jag hem, slängde i mig lite mat och blev sedan hämtad vid tre - nu var det dags!
Idag var premiären för "Ellen Key", lite glest med folk, färre än vad jag trodde det skule bli faktiskt men det återstår ju hela tre konserter så vi hoppas på större publik nästa gång!
Några minuter innan min rap skulle ta vid blev jag verkligen hur nervös som helst, texten kladdade ihop sig i huvudet och jag kände knappt att jag visste längre hur den började. Som tur var styrde hjärncellerna upp det i sista sekund och jag började som jag skulle, texten klarnade en aning och det fungerade bra rap:en igenom, dock missade jag en vers men det var ganska oviktig så jag är ganska nöjd ändå med dagens prestation måste jag medge. Med tanke på hur ofattbart nervös jag var, det var första gången i mitt liv jag blev tilldelad en rap och när man ska genomföra den solo så känner man ju en liten press där, that's it!
Belöningen kom direkt efteråt, någon jublande och jag fick de största applåderna - det kändes otroligt skönt och det stärker en en del, absolut.
Efteråt kom många fram och berömde, man blir glad av sånt, så nu ser jag verkligen fram emot nästa konsert i juni någon gång. Jag vill även ge alla barn ett jättetack, utan er hade det inte alls blivit lika bra, bara att ni satt där bakom mig och tog i i refrängen fick mig att ge mer också.
Jag känner själv att detta låter väldigt överdrivet, men det är precis så jag känner.
Tack Elisabeth för att jag blev tillfrågad och ett stort tack Hawkey som har repat när jag kunnat!
Dags att släcka lampan.
oxox

"I det finaste gästrummet där ligger jag
och lyssnar bara på vågornas slag
som slår utanför för att vagga, vagga
så jag äntligen kan få slagga, slagga"



Till min förvåning hittade jag blåsippor med saknad av pigment överallt utom i topparna, det luktar vår.


first day

Ensamt i lyan, jag börjar undra var tredje part håller hus all the time faktiskt.

Sådär, första dagen på praktiken avklarad! Dock var det inga nya grejer att testa på direkt, hoppas på en utveckling i rätt riktning av sysslor imorgon. Personalen är trevlig, endast tjejer såhär långt sett - nice.
Klockan fyra gick jag och bytte om, stack till IKEA och käkade sexton-kronors-klassiska-köttbullar och strosade sedan runt och fönstershopade tills bussen gick hem. Slut i benen orkade jag inte gå hela vägen hem, men jag stannade till och gick igenom centrum då jag plöjde igenom Willys också. En hel del bra priser, ohja! Barnängen schampoo/balsam för endast 10:-, ja jag köpte såklart! Sitter här nu med lite smått värk i benen, det känns att det var ett tag sedan man jobbade och att vi sitter ner mycket av tiden i skolan, haha.
Väl hemma tog jag äntligen tag i städningen (som jag egentligen skulle gjort i fredags, men inte hann för att jag satt uppe med Sofies artonårspresent till 03.45), vilket gick relativt lätt och fort, så nu är lyan fräsch igen.
Jag hade även fått ett brev adresserat till mig idag, nya kontrakt som ska skrivas på - wunderbart!
Imorgon blir det förmodligen träning direkt efter praktiken, olyckligtvis känner jag av min tå nu igen (!), vilket inte uppskattas alls. Det var ju inte så längesen jag opererade den ju? Jag hoppas verkligen inte att skiten är påväg tillbaka... Får se hur det känns imorgon, har jag ont så är nog inte lowkicks det smartaste alternativet plus att jag borde pyssla inför torsdag också, men det hiner jag ju i och för sig efter träningen också. Jag har en tendens att vara så himla opepp innan träning alltså, fy på mig men så fort jag kommer dit och uppvärmningen börjar så är det ju bara nuet som gäller, det är kul, stenhårt, äckligt jobbigt och man bara älskar känslan efteråt. Det negativa nu är ju fortfarande att jag inte införskaffat skydden! Jag måste verkligen det, nu... Nu tänker ni säkert, men hon har ju tjatat om det i över en vecka nu, det är väl bara ta tag i det? Men det är inte så enkelt när klubbens fight shop har öppet dåliga tider, jag bara tränar två gånger i veckan och är för snål för att gå till BudoFitness istället, man är ju inte gjord på pengar liksom - även om man önskade ibland.
Samtidigt som jag nu har min praktik har även systeryster praktik, hoppas du har det bra. Det är inte alla som praktiserar två veckor hos en frisersalong för hundar, right?
Lite skillnad ifrån vad jag gör de kommande dagarna, lär ju spy så fort jag hör ordet hamburgare efter en vecka. Haha.
Okej, okej - John kliver över tröskeln strax känner jag, dags att lyda.
Jag bjuder på en charmig bild i praktikens outfit.
oxox


För er som innan inte förstått var jag håller hus i veckan, så låter jag bilden tala för sig själv.

en helg till - check!

Klockan slår snart en halvtimme innan midnatt.

Helgen har varit händelserik, inte många minuter man inte gjort någonting direkt - men det är så det ska vara. Hellre såhär än att det inte händer ett smack. Idag övningkörde jag till A6 och senare enda ifrån Vaggeryd - till A6 och hem därifrån. Det har börjat bli en rutin med körandet, goodie.
Imorgon börjar en veckas praktik, vilket jag sett fram emot überlänge vid det här laget, så det ska bli skönt. En vecka bland hamburgare, stekflöt och trevliga människor. Stress, inlärning av kassapparat osv. Det lär bli en lärorik vecka, jajamen! Tiderna är även bra, får lite sovmorgon och dagen är inte förstörd när jag slutar, det blir att gå till praktiken varje dag, nyttigt! Ska förhoppningsvis träna två gånger den här veckan också, förra veckan var jag så bokstavligen slutkörd i kroppen så jag fick skippa' torsdagsträningen, ytterligare en anledning var ju att vi hade kemiprov på fredagen men plugget börjar kännas som en jävligt dålig ursäkt nu, haha (även om det inte är det!).
Nehej, dags att dejta kudden ett ögonblick, eller två... eller tre... and so on.
Hoppas alla får en lika härlig vecka som jag tror att jag kommer få.
Hare gött!
oxox

RSS 2.0