utökning

Jag sa att jag skulle plugga ikväll, men har inte börjat än...

Hej kära besökare - vad jag gjort istället för att ha näsan nere i böckerna är att jag gjort länkar (längst ner i menyraden till vänster) till er så ni även har möjlighet att i fortsättning följa mina två underbloggar!
Såklart hoppas jag att de kommer besökas, precis som den här och att ni kommer finna intresse även där. 
Skoldagen idag var kort, bara två lektioner men direkt efter lunchen drog jag mig till körskolan på lektion. Ovanorna sitter i ryggmärgen, bad. Jag måste hem och öva bort dem men det känns bra att ha klarat av ytterligare en lektion. Efter det tog jag tåget in till stan igen och besökte skolan en snabbis i ett ärende innan jag tog en stadsbuss till lägenheten och sedan dess har jag knappt gjort något vettigt så just därför ska jag strax stänga ner allt här och sätta mig med plugget. Ibalnd borde det vara förbjudet för mig att använda datorn, den tar upp så mycket tid - onödigt mycket. Dagen imorgon lär bli lång, en hel massa lektioner på schemat och jag tror även att jag ska stanna kvar en stund på PA:t imorgon också. För er som inte vet drar mitt projektarbete igång nu (mer om detta kan ni hitta under länkar: aboutalife) så nu gäller det att ta vara på tiden!
Efter den långa skoldagen imorgon sticker jag till hemtrakterna och umgås med familjen lite.
Ikväll har jag och min sambo ätit kokta majskolvar med smör på - mums. For the first time in my life and I found it really tasty. 
Nehej, dags att spetsa hjärnan sista tiden innan läggdags!
oxox

rrrrrrastlös

Att inte göra något vettigt efter skolan känns... inte bra alls.

Dags att sova, dags att knoppa, dags att dejta kudden, dags att... ja ni vet. Jag är otroligt uttråkad, min kära sambo är iväg och jag har lägenheten för mig själv. Jag startade min dumma dator och hamnade kvar här. Jag kunde ha läst, ja det kunde jag verkligen ha gjort. Dumma mig. 
En enda, liten - ytterst liten vettig grej har jag åstadkommit och det är loggboken till mitt projektarbete. Den ligger nu som underblogg till denna blogg. Är du intresserad så är det bara kliva på; http://bodiroza.blogg.se/aboutalife
- som sagt är den nykläckt precis och inte fylld med så mycket tankar och ord, men den lär bli.
Idag fyller skruttis fyra år, grattis till en utav världens bästa systrar. Hoppas hon fick en toppendag med mycket presenter. 
Klockan är alldeles för mycket, var tar tiden vägen? 
oxox

klippt till mig

Nu, innan den nya frisyren blir gammal ska jag passa på att ladda upp en bild.

Nöjdheten finns här, det är sjukt kvinnligt med kort hår - rauwr.


oxox

en gnutta

En enda lektion, slutade tidigt och åkte till nästa skola.

Körskolan kallas den tror jag, dit man ska när man är 18 år och vill ta en såkallad "driving license". Fyra hela timmar spenderades där idag och en ny lektion är bokad, det känns bra. Nu är det bara det vanliga sega plugget kvar - som jag ska ta tag i ikväll. 
Jag sitter här, ganska hungrig och funderar på vad som går fort och enkelt att sno ihop men fantasin är inte på min sida just nu, utan mat blir jag trött och grinig... true story. 
oxox

i själen

Känner mig glad, trots en stenhård start i skolan med fem lektioner direkt första dagen.

Per är dagens bästa som inte lät min idé gå i stöpet trots nya krav om pallen vi ska designa och konstruera nu i trean, tack så mycket - det värmde gott i hjärtat!
Inte nog med det så var min sambo hemma när jag kom hem idag, tack vare ändrade planer har vi spenderat resten av dagen ihop i lyan, fixat iordning lite och lagat "iförskotts-fredagsmat" ihop. Mysigt.
Sedan en stund tillbaka har jag suttit helt uppslukat av en ny blogg jag hittat, en tjej som piffar naglar: http://yannii.blogg.se
Helt otroligt vad jag blir inspirerat och blir sugen på att införskaffa ännu mer lack, penslar och annat dekorativt! Det är farligt det där men otroligt roligt när man väl är mitt uppe i det. Fixade mina egna igår faktiskt och känner mig nöjd, ju mer man sitter och tränar ju bättre blir man och det syns på resultatet!
Som topping på glasstruten ringde pappa nyss om en gladjande nyhet; skatteåterbäringen har kommit! 
Life is really good sometimes I think, det gäller att uppskatta småsakerna emellan alla stora lite tyngre. 
Jag borde lägga mig ner och göra lite sit ups och armhävningar, jag skulle ju känna mig så grymt nöjd med mig själv då men så sa jag om böckerna jag borde läst ikväll också och ändå sitter jag kvar här? Datorn måste bli en mindre del av mitt liv helt enkelt, jag menar alla andra överlever ju utan den - så varför inte jag? 
Nej, nu kallar sängen på mig. Klockan ska inte hinna slå elva innan jag befinner mig i dejtningstillstånd med kudden ikväll, så är det bara.
Imorgon är det tre lektioner innan jag packar lite och far hem, på lördag ryker håret men vet dock inte hur än. Kortare ska det bli i alla fall, bara för det är så jävla snyggt och så ofattbart skönt.
Puss på livet!
oxox

vänta och åter vänta

Long time ago men jag har precis lagt mitt livs sista sommarlov bakom mig.

Datorn har inte varit högprioriterad under denna varmare period på året, men vad gör det? Nu när skolan kommer igång igen gör även rutinerna det - vilket innebär häckande framför datorn vare sig jag egentligen vill eller inte. 
Nu är jag äntligen tillbaka i lägenheten, dock ensam (jag som trodde att sambon skulle komma hem efter skolan) men det blir det snart ändring på. Som flertalet kanske förstår så börjar jag inte skolan mitt i veckan, utan började faktiskt i måndags men var inte där då jag var påväg hem ifrån Taizé. Inte nog med det passade ett äckligt litet virus på att slå ut just under de två sista dagarna av resan, så jag reste sjuk hem i en buss under 28 timmar och .... är fortfarande sjuk. Så en enkel slutsats av detta är att jag personligen inte satt min fot på skolan än, vilket jag (vare sig jag är frisk eller inte) kommer göra imorgon då lektionerna startar för året. 
Sista året på gymnasiet, sista året innan jag blir stor, sista året med kompisarna, sista ... nej, det är inte bara negativt, haha!
Dock har jag känslan av att det kommer bli ett långt skolår, med mycket stora projekt osv. men det är ju bara att vänta och se vad året har att erbjuda för smaskigheter!
Dock är det körkortet som ska bli klart nu fortast möjligt, det ligger som en tung börda på mina axlar som jag bara vill få bort, nu! Efter det blir det att ta tag ordentligt i projektarbetet så det sätts igång också... ja, jag vet - jag och min planerarskalle...
Veckan i Taizé var raka motsatsen till livet jag vanligtvis lever, åk dit så får ni själva uppleva det för det är svårt att förklara i ord bara sådär. Man uppskattar ällt här hemma så otroligt mycket och känslan av att sätta sig i en bil var amazing!
Dags att sluta skriva och packa ihop skolsakerna. Time to return!
oxox

RSS 2.0