bk 2 school

Söndagskväll, klockan är efter halv elva och jag borde slagga, slagga.

En hel vecka med praktik har passerat, ja det är klart nu. Veckan man efterlängtade så otroligt mycket bara försvann, så nu är det bara på't igen. Skolan alltså.
Det har varit en okej vecka, bättre mot slutet av praktiken. Omdömet blev mycket postivit i alla fall, vilket känns mycket bra. Det är alltid speciellt att bara ha en vecka, man hinner ju knappt visa vad man går för innan man ska lämna stället. Hamburgare kanske inte är det första jag kommer välja för en tid framöver om jag måste slänga i mig något hastig och lustigt för det har (som ni säkert förstår) min föda denna vecka till större delen bestått av. Haha.
Jag vet inte hur länge jag luktade max-orginal-dressing om fingrarna, bara det säger ju en del.
Fredagen i övrigt blev ett stort jävla missförstånd, vilket min far får all skulden för. Jag missade erotikpartyt hos Agnes, vilket jag sett fram emot hela veckan men förhoppningsvis kommer det fler tillfällen? Hoppas ni som var där hade det trevligt i alla fall. I lördags umgicks jag större delen av dagen med Erik, drog dock ner till lokalen där konserten skulle äga rum för att inspektera lite och se hur det skulle bli. Kvällen spenderades hos Erik framför den senaste Harry Potter-filmen, vilken var helt okej (då jag inte är överförtjust i fantasy och därför inte läst böckerna). Kom inte därifrån förrens runt halv två.
På kvällskvisten samma dag tog far min fram grillen för första gången iår, sommarkänslor eller vad? Supergott, flintastek och klyftpotatis, mm.
Okej, tillbaka till det tidägande datumet, alltså dagens. En stor del av familjen for ut till Hillingstad, där jag fyndade lite möbler till nya place:et - nöjd som få. Dit ut körde jag naturligtvis och på hemvägen på impuls åkte vi uppför berget och vandrade ner till Stocklycke Hamn, det var helt coollugnt och vattnet låg som en spegel. Blåsipporna frodas där uppe nu och det var folk överallt och då menar jag överallt. Om jag är hemma nästa helg och vädret tillåter så ska vi upp igen bestämde vi och grilla lite, man är ju lite för slarvig med sina tillgångar faktiskt.
Efter detta körde jag hem, slängde i mig lite mat och blev sedan hämtad vid tre - nu var det dags!
Idag var premiären för "Ellen Key", lite glest med folk, färre än vad jag trodde det skule bli faktiskt men det återstår ju hela tre konserter så vi hoppas på större publik nästa gång!
Några minuter innan min rap skulle ta vid blev jag verkligen hur nervös som helst, texten kladdade ihop sig i huvudet och jag kände knappt att jag visste längre hur den började. Som tur var styrde hjärncellerna upp det i sista sekund och jag började som jag skulle, texten klarnade en aning och det fungerade bra rap:en igenom, dock missade jag en vers men det var ganska oviktig så jag är ganska nöjd ändå med dagens prestation måste jag medge. Med tanke på hur ofattbart nervös jag var, det var första gången i mitt liv jag blev tilldelad en rap och när man ska genomföra den solo så känner man ju en liten press där, that's it!
Belöningen kom direkt efteråt, någon jublande och jag fick de största applåderna - det kändes otroligt skönt och det stärker en en del, absolut.
Efteråt kom många fram och berömde, man blir glad av sånt, så nu ser jag verkligen fram emot nästa konsert i juni någon gång. Jag vill även ge alla barn ett jättetack, utan er hade det inte alls blivit lika bra, bara att ni satt där bakom mig och tog i i refrängen fick mig att ge mer också.
Jag känner själv att detta låter väldigt överdrivet, men det är precis så jag känner.
Tack Elisabeth för att jag blev tillfrågad och ett stort tack Hawkey som har repat när jag kunnat!
Dags att släcka lampan.
oxox

"I det finaste gästrummet där ligger jag
och lyssnar bara på vågornas slag
som slår utanför för att vagga, vagga
så jag äntligen kan få slagga, slagga"



Till min förvåning hittade jag blåsippor med saknad av pigment överallt utom i topparna, det luktar vår.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0