snart helg - igen

Torsdagskväll och här sitter jag

Skoldagen gick relativt fort då vi hade sovmorgon imorse, dock var jag i skolan vanlig tid ändå så jag satte mig i bildsaöen och jobbade vidare där. Därefter var det hantverk på schemat och jag vågar knappt tro det men jag blev "snickeriklar" med pallen idag - så jag har börjat måla den med vit lasyr. Superfint blir det!
Sedan var det lunch och snart bild, och sist men inte minst biologi.
På biologin ska vi nu börja gå in djupare på människokroppen och dess antonomi, intressant! Vi har delats upp och ska forska om olika delar än så länge och jag valde levern så idag har jag läst mig till det ytligaste om detta organ och shit vad mycket funktioner den har - mycket men jag trodde!
Imorgon är det efter två fysiklektioner på totalt tre timmar helg igen, då ska jag hemhem till huset. Den övriga familjen har det bra och njuter fullt ut nere i Thailand just nu - avundas dem sjukt mycket! Men hoppas de har det allra bäst. 
Själv fick jag idag reda på att ett möte om de returnerade studentmössorna skulle hållas och det verkar som att vi som skulle returnera våra mössor får behålla även den mössan vi var missnöjda med. Great, då man kan ha en under studentveckan om man vill, som man då också kan skita ner utan att typ få nervösa sammanbrott innan själva studenten. Haha.
Kvittot om studentkryssningen har kommit också, likaså ett infomail. Den 10 april är snart här och då drar vi iväg på en hejdundrande kryss, asnice!
Förövrigt rullar det på i skolan, dock har jag inte fixat till det där fysik B-provet än som jag har som rest, det måste jag verkligen göra snart. Skärpning på mig...
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan läsa några sidor fysik inför imorgon. Huvudvärk är något denna veckan fyllts med så jag ska gå bort ifrån datorn nu tänkte jag. Dock har jag inte sovit mina timmar denna veckan heller, dygnsrytmen är helt omställd av någon anledning och igår sov jag hos Madde med henne och Sofie, vilket betyder att man typ aldrig går och lägger sig när man ska. Haha.
Nehej, dags att sova så det snart blir fredag, så jag får träffa min pojkvän igen! På lördag är det kördag med gamla kören och bästa vännen - det ska bli riktigt roligt faktiskt!

RSS 2.0