en början - på ett jullov

Jaha, längesen nu. Jag är nog en dålig bloggare trots allt, men nog händer det en hel del i mitt liv även om jag inte offentliggör det här alltid. Det händer nästan för mycket, i alla fall nu.
Ibland händer saker som man inte vill ska hända, saker som liksom inte gäller mig (av vad jag önskar). Saker som inte händer oss, man hör om det men då gäller det andra.
Det lider mot jul, det är bara tre dagar kvar, kommer denna julen kunna bli som vanligt? Vet vet?
Snö finns det ju i alla fall, så det blir över.
Nej, nu skulle syrran och hela drösen kompisar slänga i lite julefärg i hennes burr - let's go outside and take a walk with a good friend. Det var längesen nu, så det är på tiden!


kräkas utan sjukdomen

fyfan säger jag bara - frågan är ju hur lågt man får sjunka i ditt ställe?
Du verkar ju då inte se någon gräns i alla fall.

ändring på gång

Äntligen, äntligen idag - kom Internet in i lägenheten!
Gissa vem som typ hyperventilerar av glädje?
Nu tänker ni säkert, människan är ju störd, så farligt är det väl inte att vara utan Internet?
Men jo, det är det - emellanåt.
Dock har jag inte lyckats koppla in routern' än men det får komma senare, just nu njuter jag bara av att kunna lyssna på vilken musik jag vill på Spotify, kunna skriva på bloggen (i lägenheten) och kika strunt på nätet.
För omedvetna så är jag sjuk sedan i förrgårnatt, vinterkräksjukan. Yey, not. Dock så är jag på bättringsvägen och ska till plugget imorgon igen, bara jag fått i mig mat så jag fungerar normalt igen. Åt inget på över 36 timmar, vilket fick mig att känna mig som hummitarzan verkligen.
Julmusik ringer i mina öron, 18 minusgrader utanför fönstret, ska snart göra klart fysikuppsatsen och förshoppningsvis kunna laga lite mat, vet bara inte vad - det får ju inte reta upp magen nu menar jag.
Idag fyller ju älskade Anna myndig också, hoppas du har en fantastiskt bra dag nere i Frankrike nu när ni äntligen fick ta flyget dit. Du är en toppenvän verkligen, gumman. Grattis!
Med bara 22 dagar kvar till självaste julafton så bara njuter jag av att vi även går på jullov den 17:e december. Kvar är det bara ett kemiprov (som inte blev av i måndags), fysikuppsatsen tills imorgon och nationellt prov i matte B (vilket jag fasar för). På lovet ska jag inte röra något om det ens i närheten kan kallas plugg, det ska bli så otroligt skönt.
Fram tills dess är det sex jobbtillfällen kvar också, på hotellet bland all julmat, julmusik och fin snövit utsikt över slätten. Mysigt.




RSS 2.0