uppdateringsrace?

Tredje inlägget idag, är det något fel på mig? Lugna er, detta är dock det sista.
De sista av mammas bilder läggs in igen imorgon, puh. Det löste sig till sist..
     Klockan är nu halv elva och jag bör verkligen brottas med kuddarna mycket snart, då jag fortfarande känner John Blund knacka mig på axeln sedan i fredags. Haha.
Imorgon bär det av till Norrköping för att kolla balklänning till Anna, det ska bli kul och spännande och se om vi t hittar någon hon gillar. Det är jättekul att få vara den hon tar med sig som hjälp.
     Väl där ska jag även träffa Karro en snabbis också, som för tillfället rensar sig garderob, vilket bara kan betyda en enda sak: mums!
Det som inte är mums är ju dock att hon ska flytta, till Stockholm. Inte kul, inte alls. En sommar utan henne uppe på teatern liksom? Som lite plåster på såren så har hon ju trots allt lovat att komma dit och hälsa på, men nu hoppas jag innerligt att inga andra "veteraner" av teateraporna skippar den 25:e året? (!). Det blir nog trots allt vårat sista år tillsammans (vad jag tror) och det är ju jubileum - man ska sluta med flaggan i topp!
     Ska även hoppa av förbi lyan och hämta externa hårddisken och lite så jag kan skicka iväg lite bilder för framkallning, blev så sugen förut när mamma satt här och pillade med sina.
Nu ska ett album framkallas ifrån båda resorna till Turkiet förra sommarn', så det så. Det måste göras bara. Jag hoppas när jag blir vuxen sen att jag framkallat bilder ifrån såna resor, resor som sätter spår liksom.
Jag gjorde ett för Malta, det ska nu göras ett för Turkiet 2010 men även ett för Enngland kanske? Vi får se vad plånboken säger också, har ju trots allt shoppat en hel del på mellandagsrean nu. Kanske inte så dyra grejer, men många bäckar små... ni vet.
     Idag bakades ju pepparkakor i vårt kök, jag och skruttis tröttnade på bestämda former, så vi gjorde tillslut egna. Det blev kaniner, sniglar, u-båtar, skepp, O:n, U:n, bilar och en hel hög "plantor" (= skruttis tillplattade degklumpar) osv. Så nu fylldes den blå fina burken med domherren på igen, för tredje gången. Haha.
Men bara första gången iår, right.
     En kille ifrån Turkiet började snacka med mig förut, Ali - Roslie minns du honom? Beachkillen?
På hotellets egna strand? Han hälsar but the way. Saknar verkligen den resan, det var speciellt liksom, första resan på egen hand, utan föräldrar.
     Okej, nu har det gått en kvart sedan jag började skriva, vad segt jag måste ut alla tankar. Haha. I vilket fall, godnatt!
oxox

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0